Merenje vremena

Svi kartinzi su povezani na najsavremeniji Mylaps X2 sistem za identifikaciju, merenje vremena i prikaz rezultata karting trka. Sistem je baziran na transponderima i specijalno kreiran za rental kartinge.

CLub Speed software omogućava da imamo rezultate treninga, kvalifikacija i trka tokom same vožnje, za svaki karting pojedinačno.
Za svaku vožnju obezbeđeno je kompjuterizovano merenje vremena i štampani primerak rezultata vremena po krugovima za vozača. Ukoliko ste registrovani član karting centra primerak vam stiže na mail, a na vašem nalogu imate zabeležene sve vožnje koje ste do sada vozili kod nas, kao i top vremena dana, nedelje i meseca.

Top vremena, kao i vremena trenutnih vožnji se prikazuju i na ekranima u kafiću.

VAŽNA NAPOMENA: Vreme se startuje kada poslednji karting iz grupe izađe iz pit stopa. Senzor linija koja obezbeđuje merenje vremena je ugrađena u samu stazu, između ulaza u pit i izlaza iz istog. Iz tog razloga se vreme prvog i poslednjeg kruga NE MERI. Dakle, oba kruga se voze u celosti, ali se ne mere, te iz tog razloga zbir vremena koji dobijete po završetku vožnje ne iznosi celih 10 minuta – nedostaju dva kruga koja ste u celosti prešli, ali vreme za njih nije izmereno.

NEWSLETTER

AUTOKOMERC KARTING CENTAR

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

OPŠIRNIJE »

KONTAKT

Autokomerc Karting Centar

Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

Telefon/fax: 011 31 31 591

Mobilni: 063 325 733

Korporativni karting: 063 240 660


Radno vreme Karting centra:

Svakim danom od 8:00-22:00h


Dečiji termini:

Radnim danom: 10.00 - 17.00
(obavezno pre dolaska, proveriti da li je staza bukirana u pomenutom periodu-radnim danima)

Vikendom: 10.00-12.00