Kartinzi i oprema

Naši super brzi kartinzi čekaju na vas. Da li ste za solo vožnju ili vožnju u dvoje – izbor je na vama. Povedite prijatelje i proverite ko je najbrži. Uostalom, zašto biste se samo vi zabavljali? Povedite decu sa sobom i ona mogu uživati u našem JUNIOR kartingu.

Kartinzi koje smo odabrali da budu u našoj ponudi su vrhunski među rentalima, marke RIMO ALFA. Proizvedeni su u Nemačkoj i jedini u svetu imaju TÜV sertifikat. Pored mnogih drugih staza na celom svetu, samo RIMO kartinzi se voze na stazama u vlasništvu Mihaela I Ralfa Šumahera, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu.

NAPOMENA: Deca i osobe mlađe od 18 godine za učestvovanje u trkama na kartodromu moraju imati potpisanu saglasnost bar jednog roditelja/staratelja. Osim saglasnosti, za korišćenje RIMO ALFA za odrasle, minimalan uslov je visina od 160cm.

Na Vama je da izaberete iz naše ponude:

 

 • Rekreativni karting, RIMO ALFA
 • 270 ccm, 9 ks

 

  • Dvosed sa dva motora, sedista jedno pored drugog
  • 2 x 200 ccm

   

 • Junior karting, RIMO
 • 160 ccm, 4,5 KS

 

  Potpuno novi, najbolji, crni RIMO kartinzi, od ove sezone na raspolaganju vozačima!
  Četrnaest Rimo kartinga za odrasle od 270ccm, pet Junior Rimo kartinga i jedan Rimo dvosed sa dva motora i duplim komandama!

  Kod nas možete dobiti svu potrebnu opremu: kombinezon, potkapu, kacigu i rukavice. Pre početka vožnje, svaki vozač od stručnog osoblja na stazi dobija instrukcije o pravilima ponašanja na stazi.

  NEWSLETTER

  AUTOKOMERC KARTING CENTAR

  Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

  OPŠIRNIJE »

  KONTAKT

  Autokomerc Karting Centar

  Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

  Telefon/fax: 011 31 31 591

  Mobilni: 063 325 733

  Korporativni karting: 063 240 660


  Radno vreme Karting centra:

  Svakim danom od 8:00-22:00h


  Dečiji termini:

  Radnim danom: 10.00 - 17.00
  (obavezno pre dolaska, proveriti da li je staza bukirana u pomenutom periodu-radnim danima)

  Vikendom: 10.00-12.00