Bezbednost

Autokomerc Karting Centar kao prioritet ima bezbednost svih gostiju i osoblja. Zbog toga su pravila za korišćenje kartodroma veoma važna i insistiramo na njihovoj punoj primeni, kako bi svi zajedno bezbedno uživali u najlepšem kartingu u Srbiji!

U krivinama koje imaju veliku prilaznu brzinu su predviđena dva stepena zaštite – pojas za usporenje i pojas za zaustavljanje. Pojas za usporenje je izveden u vidu šljunčane površine, iza travnate bankine, čija je namena da karting potpuno bezbedno uspori u slučaju incidenta. Kao apsolutna preventiva postavljen je i pojas za zaustavljanje, izveden od automobilskih guma i bankina.

Svi vozači, prilikom prijave, potpisuju saglasnost sa pravilima i uslovima staze. Takođe, doobijaju precizne instrukcije od stručnog osoblja karting centra. Instrukcije su prikazane i na ekranu iznad blagajne – veoma je važno pogledati ih i saslušati šta naši instruktori imaju da kažu pre vožnje, kako bi sama vožnja bila ugodna, a pre svega potpuno bezbedna.

O bezbednosti posetilaca i takmičara tokom rentiranja kartinga, treninga ili takmičenja brine tim instruktora karting vožnje. Oni u svakom trenutku vode računa o poštovanju pravila ponašanja na stazi i u okviru celog kartodroma.

Veoma je važno da poštujete instrukcije koje ste videli na ekranu pored blagajne i čuli od našeg stručnog osoblja, kao i da poštujete signalizaciju na stazi, kako ne biste bili isključeni iz vožnje.

NEWSLETTER

AUTOKOMERC KARTING CENTAR

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

OPŠIRNIJE »

KONTAKT

Autokomerc Karting Centar

Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

Telefon/fax: 011 31 31 591

Mobilni: 063 325 733

Korporativni karting: 063 240 660


Radno vreme Karting centra:

Svakim danom od 8:00-22:00h


Dečiji termini:

Radnim danom: 10.00 - 17.00
(obavezno pre dolaska, proveriti da li je staza bukirana u pomenutom periodu-radnim danima)

Vikendom: 10.00-12.00