Bezbednost

Autokomerc Karting Centar ispunjava sve standarde bezbednosti propisane od strane Međunarodnog karting komiteta.

U krivinama koje imaju veliku prilaznu brzinu su predvidjena dva stepena zaštite – pojas za usporenje i pojas za zaustavljanje. Pojas za usporenje je izveden u vidu šljunčane površine, iza travnate bankine, i čija je namena da karting potpuno bezbedno uspori u slučaju incidenta. Kao apsolutna preventiva postavljen je i pojas za zaustavljanje, izveden od automobilskih guma.

Svi vozači, prilikom prijave, potpisuju da voze na spostvenu odgovornost. Takođe, doobijaju precizne instrukcije od stručnih trenera i instruktora karting centra. Instrukcije su prikazane i na ekranu iznad blagajne, vrlo je važno je pogledati ih i saslušati šta naši instruktori imaju da kažu pre vožnje, kako bi sama vožnja bila ono što treba da bude – uživanje!

O bezbednosti posetilaca i takmičara tokom rentiranja kartinga, treninga ili takmičenja brine tim instruktora karting vožnje, kao i ekipa obezbedjenja same staze. Oni u svakom trenutku vode računa o poštovanju pravila ponašanja na stazi i u okviru celog kartodroma.

Jako je važno da poštujete instrukcije koje ste videli na ekranu pored blagajne i čuli od naših radnika, kao i da poštujete signalizaciju na stazi, kako ne biste bili isključeni iz vožnje.

NEWSLETTER

AUTOKOMERC KARTING CENTAR

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

OPŠIRNIJE »

KONTAKT

Autokomerc Karting Centar

Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

Telefon/fax: 011 31 31 591

Mobilni: 063 325 733

Korporativni karting: 063 240 660


Radno vreme Karting centra:

Svakim danom od 10.00-20.00


Dečiji termini:

Radnim danom: 10.00 - 17.00
(obavezno pre dolaska, proveriti da li je staza bukirana u pomenutom periodu-radnim danima)

Vikendom: 10.00-12.00