Paintball

PRAVILA PAINTBALL TERENA

Svaki IGRAČ je dužan da poštuje sledeća pravila:

 • Sledi uputstva zaposlenih na Autokomerc paintball terenu;
 • Ne skida zaštitu za cev markera do ulaska na teren I stavljanja maske. Po završetku igre, prvo se stavlja zaštita na cev, izađe se sa terena, pa se skine maska.
 • Dok je na terenu, masku nosi sve vreme, ne skida je ni pod kojim uslovima.
 • Koristiti opremu tako da se ne ugrožavaju drugi igrači; bez pucanja ili nišanjenja u druge igrače van terena, te bez pucanja u druge igrače sa razdaljine manje od 5 metara na terenu.
 • Ako je igrač pogođen tokom igre, bez skidanja maske signalizira pogodak glasnim uzvikom POGOĐEN i sa podignutom ruke iznad glave odlazi u sigurnu zonu terena gde idu svi pogodjeni tokom jedne partije.
 • Igrač je pogođen kada se kuglica rasprsne i ostavi fleku, na bilo kom delu tela ili opreme igrača. Ako se kuglica nije rasprsnula, niste pogođeni!
 • U slučaju pogotka i ispadanja iz igre tokom boravka u sigurnoj zoni zabranjeno je vikati i usmeravati druge igrača iz svog ili protivničkog tima.
 • Zabranjeno je podizati sa zemlje I ponovno koristiti kuglice koje se nisu rasprsle, jer može doći do nepredviđenih povreda ili oštećenja opreme.
 • Zabranjeno je pomerati ili na bilo koji drugi način manipulisati preprekama na terenu.
 • Ukoliko imate problem sa bilo kojim delom opreme, odmah se javite našem osoblju, zabranjeno je samostalno intervenisanje bilo koje vrste na bilo kom delu naše opreme.
 • Nije dozvoljeno korišćenje svojih kuglica, koriste se samo kuglice kupljene kod nas.
 • Nije dozvoljeno pucati direktno u zaštitnu mrežu koja se nalazi oko terena.
 • Zabranjena je bilo kakva vrsta nesportskog i nefer ponašanja prema drugim igračima i zaposlenima u našem centru.

OPŠTI DEO

Kako bismo našim dragim gostima pružili još više mogućnosti za zabavu, u sklopu karting centra smo napravili paintball teren. Ako do sada niste mogli da se usaglasite gde ćete, na karting ili na paintball – sada imate obe zabave na jednom mestu!Bilo da vas je samo par drugara, ili slavite rođendan, ili pravite team building – mi smo tu, sa najbržom zabavom u gradu!

TEREN

Teren je na otvorenom, ograđen je mrežama, dimenzija 50 x 40 metara, sa adekvatnim brojem prepreka. Osvetljen je, tako da možete iskusiti i dodatni udar adrenalina igrom pod reflektorima!U sklopu karting centra ima dovoljno prostora za parking, kao i kafić, za osveženje pre i posle vožnje ili paintball-a.

OPREMA ZA ODRASLE

Na raspolaganju su vam trenutno najsavremeniji rental markeri na svetskom tržištu – Eclipse EMEK. Pokreću ih boce sa kompresovanim vazduhom.Markeri imaju spremnik za kuglice sa posebnim sistemom protiv zaglavljivanja kuglica, tako da nema šta da vas nervira tokom igre.Koristimo kuglice Pro Shar, visokog kvaliteta, kalibra .68.Na raspolaganju su vam kombinezoni, maske za lice sa termalnim staklom (ne magle se), štitnici za grudi i leđa, rukavice. Kombinezoni i štitnici su u dve boje, kako bi se ekipe mogle razlikovati.

OPREMA ZA DECU

Za decu smo pripremili markere Valken Gotcha – prilagođene su deci uzrasta od 7 do 12 godina. Lagane su, precizni, rade po principu opruge, nemaju bocu za vazduh, kao markeri za odrasle.Kuglice za decu su kalibra .50 - manje su od kuglica koje koriste odrasli. Na raspolaganju su kombinezoni, maske za lice, štitnici.Markeri, maske i štitnici su u crvenoj i plavoj boji, kako bi se ekipe razlikovale.

BEZBEDNOST

Paintball je potpuno bezbedan, ukoliko se poštuju pravila terena. Najvažnije pravilo: od momenta ulaska na teren, do izlaska sa terena, maska se NE SKIDA sa lica ni pod kojim uslovima.Svi markeri na sebi imaju zaštitu za cev, koja mora biti na cevi sve do ulaska u teren i stavljanja maske na lice – svi igrači imaju maske na licu – skida se zaštita sa cevi.Prilikom izlaska sa terena, svi stavljaju zaštitu na cev, pa skidaju maske sa lica. Nikada se ne puca iz neposredne blizine u drugu osobu na terenu. Na terenu se nosi udobna obuća, pogodna za trčanje.

  CENOVNIK

 • ODRASLI – kuglice 68
 • Paket 1: 1 h zakupa – 100 kuglica – 1.200,00 dinara
 • Paket 2: 2h zakupa – 300 kuglica – 3.000,00 dinara
 • Mala dopuna – 50 kuglica – 500,00 dinara
 • Velika dopuna – 100 kuglica – 1.000,00 dinara
 • DECA – kuglice 50
 • 1 h – 100 kuglica – 1.000,00 dinara
 • Mala dopuna – 50 kuglica – 400,00 dinara
 • Velika dopuna – 100 kuglica – 1.000,00 dinara
 • U cenu ulazi i najam celokupne opreme.
 • Paketi za rođendane, team building-e I ostalo, u kombinaciji sa kartingom, ili bez, na upit:
  063 240 660. Težimo da imamo individualan pristup svakom klijentu I da napravimo paket usluga adekvatan vašim potrebama.

  TEAM BUILDING, ROĐENDANI

  Paintball je, zapravo, strategija – sjajna aktivnost za jačanje međuljudskih odnosa. Kada znaš da će kolega da ti čuva leđa

  Ako želite kombinaciju kartinga I paintball-a, ili samo jednu od ovih sjajnih aktivnosti – mi smo tu da saslušamo Vaše želje I potrebe I da zajednički kreiramo ponudu koja odgovara baš Vama!

  Iza nas je dvodecenijsko iskustvo u karting centru, sa hiljadama uspešno organizovanih zakupa različitih vrsta. Posebno smo ponosni na činjenicu što nam se klijenti vraćaju iz godine u godinu – za nas je to najveća moguća satisfakcija I najdraža od svih referenci.

  Imamo salu za prezentacije sa 50 mesta.

  Možemo organizovati sve što želite – sve vrste keteringa, piće, voditelja, DJ-a, pehare, medalje….

  U sklopu karting centra je kafić, za čisto uživanje, a I parkinga imamo više nego dovoljno!

  Dečiji rođendani kod nas su nezaboravni, čisto oduševljenje na dečijim licima!

  Kontakt: 063 240 660,  office@kart.rs

AUTOKOMERC KARTING CENTAR

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

OPŠIRNIJE »

KONTAKT

Autokomerc Karting Centar

Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

Telefon/fax: 011 31 31 591

Mobilni: 063 325 733

Korporativni karting: 063 240 660


Radno vreme Karting centra:

Svakim danom od 8:00-22:00h


Dečiji termini:

Radnim danom: 10.00 - 17.00
(obavezno pre dolaska, proveriti da li je staza bukirana u pomenutom periodu-radnim danima)

Vikendom: 10.00-12.00