Teambuilding

Biznis je neprekidna borba. Borite se za svoju tržišnu poziciju. Borite se da ostvarite planirane cifre. Treba vam tim u kome svi rade kao jedan. Tim u kome svi imaju isti cilj.

Autokomerc Karting centar nudi program izgradnje tima (team building) koji će vam pomoći da motivišete svoje zaposlene i izgradite pobednički tim.

U preduzeću se radi pod pritiskom rokova i zadataka, pa su ljudi često pod stresom. Zaposleni u različitim sektorima se ne razumeju uvek najbolje. Nemaju vremena da se bolje međusobno upoznaju. Ovde, u karting centru, kolege se upoznaju u opuštenoj atmosferi i iz jednog drugog ugla. A opet, u situaciji takmičarskog duha i postizanja istih ciljeva. Menjaju se i uloge, šef i saradnik sada su dva vozača iste ekipe…

Kada se iskustva sa posebno osmišljenih formata karting vožnje prenesu u svakodnevnu poslovnu situaciju, članovi tima će biti uigraniji, tolerantniji i međusobno će se dopunjavati.

NEWSLETTER

AUTOKOMERC KARTING CENTAR

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

OPŠIRNIJE »

KONTAKT

Autokomerc Karting Centar

Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

Telefon/fax: 011 31 31 591

Mobilni: 063 325 733

Korporativni karting: 063 240 660


Radno vreme Karting centra:

Svakim danom od 8:00-22:00h


Dečiji termini:

Radnim danom: 10.00 - 17.00
(obavezno pre dolaska, proveriti da li je staza bukirana u pomenutom periodu-radnim danima)

Vikendom: 10.00-12.00