Eventi

Na vaš zahtev organizujemo i specijalne event-e: privatne zabave, poslovne proslave, zakup karting centra za posebne namene, test vožnje automobila i sl.

Uz uzbudljivu vožnju, obezbedićemo po potrebi ketering i niz pratećih aktivnosti i usluga. Za sve goste karting centra, obezbeđen je besplatan parking sa 24h nadzorom.

Privatne zabave

U Autokomerc Karting Centru organizujemo različite proslave – dečije rođendane, rođendane za odrasle, žurke, porodična okupljanja i zabave za sve generacije.

Ne morate biti dete da biste slavili karting rođendan, dovoljno je da budete dete u duši :)! Proslave rođendana za odrasle, momačke večeri (imali smo i devojačke J), rođenje deteta, okupljanje starog društva – šta god da je povod, mi smo tu! Sa vožnjom kartinga ili bez nje – možete i samo iznajmiti deo kafića ili ceo kafić, u dnevnoj ili večernjoj varijanti. Imamo dovoljno prostora, mnoooogo parking mesta, stoni fudbal, stoni tenis, dečije igralište, golove za mali fudbal, koš, jedino što nemamo je ograničenje broja decibela – nemamo komšije kojima smeta buka!

U zavisnosti od vaših zahteva i želja napravićemo zajedno plan proslave, i animirati vaše goste na originalan i dinamičan način.

Uz uzbudljive karting vožnje, pripremićemo i prateće sadržaje – ketering, animatore, dodatne sadržaje za decu i sl.

 

Test vožnje

Autokomerc Karting Centar organizuje različite vrste test vožnji automobila, kao i uporedne testove novih modela automobila.

U saradnji sa Autokomerc Komisionom, ovlašćenim dilerom za Volkswagen  i Autokomerc centrom aerodrome, ovlašćenim dilerom za Audi, organizujemo testove novih modela Volkswagen i Audi.

 

Zakup karting centra

Postoji mogućnost zakupa celog karting centra za potrebe organizovanja posebnih događaja.

U slučaju da ste zainteresovani za ovaj vid saradnje sa nama molimo vas da nam se obratite direktno pozivom na broj 063/240 660, kako bismo organizovali sastanak, čuli vaše želje i dali vam konkretnu ponudu.

 

Vaučeri

Nije bitno koliko platite poklon za nekoga, ako on nije iskorišćen – promašili ste. Vaučeri za karting vožnje su odlični za bilo koju vrstu darivanja – kao poklon za rođendan, kao znak zahvalnosti, kao benefit za vaše verne kupce ili distributere, kao rekreacija za vaše zaposlene….šta god vam padne na pamet. Sa vaučerom za karting vaš poklon sasvim sigurno neće biti promašaj! A ni duplikat!

Za firme, u zavisnosti od broja kupljenih vaučera, dajemo količinski rabat.

NEWSLETTER

AUTOKOMERC KARTING CENTAR

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

OPŠIRNIJE »

KONTAKT

Autokomerc Karting Centar

Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

Telefon/fax: 011 31 31 591

Mobilni: 063 325 733

Korporativni karting: 063 240 660


Radno vreme Karting centra:

Svakim danom od 8:00-22:00h


Dečiji termini:

Radnim danom: 10.00 - 17.00
(obavezno pre dolaska, proveriti da li je staza bukirana u pomenutom periodu-radnim danima)

Vikendom: 10.00-12.00