NOVO – PAINTBALL U AUTOKOMERC KARTING CENTRU

Kako bismo našim dragim gostima u Autokomerc karting centru obezbedili još više zabave – napravili smo teren za paintball!.

 

Teren je na otvorenom, dimenzija 50 x 40 metara, osvetljen reflektorima, ograđen zaštitnim mrežama..

 

Od 18. juna svi zainteresovani vozači – amateri stariji od 14 godina, koji plate vožnju rekreativnim kartingom i na blagajni se prijave da žele da učestvuju, ulaze u bazu na osnovu koje će se rangirati 100 takmičara sa najbrže izvoženim krugom.

Kvalifikacioni period traje do 9. septembra, i do tada možete bez ograničenja voziti, a vaša najbolja vremena će se rangirati. Nakon toga samo najbolji prolaze u svaki naredni krug takmičenja do samog finala.

 

Na raspolaganju vam je kompletna zaštitna oprema: termalne maske, kombinezoni, štitnici, rukavice.

Markeri koje koristimo su trenutno najbolji na tržištu rental markera – Eclipse EMEK – mehanički markeri sa šaržerom koji sprečava zaglavljivanje kuglica, kako bi užitak u igri bio potpun.

Kuglice koje koristimo su Pro Shar, kalibra 68. 

Pozivamo vas da se prijavite, uživate u karting vožnji, budete najbolji i osvojite vaš novi Volkswagen UP!

Pošto je paintball igra za sve generacije – mislili smo i na naše najmlađe goste. Za njih na raspolaganju imamo Valken gotcha markere, sa Pro Shar kuglicama kalibra 50. 

Spremni smo da vam pružimo pravi adrenalinski dan – karting i paintball, a nakon toga opuštanje u prijatnom ambijentu našeg kafića!:

 Ako želite da se zabavite sa ekipom, porodicom, prijateljima, kolegama s posla, da proslavite rođendan, ili jednostavno provedete par zabavnih sati – tu smo za vas.

AUTOKOMERC KARTING CENTAR

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

OPŠIRNIJE »

KONTAKT

Autokomerc Karting Centar

Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

Telefon/fax: 011 31 31 591

Mobilni: 063 325 733

Korporativni karting: 063 240 660


Radno vreme Karting centra:

Svakim danom od 10.00-18.00


Dečiji termini:

Radnim danom: 10.00 - 17.00
(obavezno pre dolaska, proveriti da li je staza bukirana u pomenutom periodu-radnim danima)

Vikendom: 10.00-12.00