BUDI POBEDNIK 8

– Prijavi se, započni karting avanturu i osvoji VW UP –

 

Spremite se! 22. juna počinje nova sezona karting takmičenja Budi pobednik 8. Autokomerc Racing Team ove godine, osmu sezonu za redom, organizuje, sada već dobro poznato amatersko karting takmičenje koje tradicionalno privlači  veliki broj ljubitelja ove sportsko-rekreativne discipline.

„Budi pobednik“ je takmičenje namenjeno svima koji rekreativno uživaju u kartingu, pa čak i vama koji nikada niste probali da vozite karting. Imate sasvim dovoljno vremena da započnete novu karting avanturu, da usavršite vaše vozačke sposobnosti tokom naredna tri meseca, koliko traje kvalifikacioni period, i velike šanse da na kraju takmičenja baš vi – BUDETE POBEDNIK. Finalnog pobednika očekuje fantastična glavna nagrada – automobil Volksawagen UP.

Od 22. juna svi zainteresovani vozači – amateri stariji od 14 godina, koji plate vožnju rekreativnim kartingom, ulaze u bazu na osnovu koje će se rangirati 100 takmičara sa najbrže izvoženim krugom.

Kvalifikacioni period traje do 25. septembra, i do tada možete bez ograničenja voziti, a vaša najbolja vremena će se rangirati. Nakon toga samo najbolji prolaze u svaki naredni krug takmičenja do samog finala.

Detaljan pravilnik o učešću možete naći na sajtu www.budipobednik.rs.

Vožnja kartinga predstavlja nezaboravno iskustvo, a ukoliko ste ljubitelj adrenalinskog takmičenja, čekamo vas u Autokomerc Karting Centru.

Pred nama je uzbudljiva takmičarska sezona. Oslobodite svoj duh, probajte nešto novo – jer vas na cilju čeka super nagrada i nezaboravno iskustvo!

 

Pozivamo vas da se prijavite, uživate u karting vožnji, budete najbolji i direktno sa staze nakon finala, kao pobednik, odvezete vašeg Volkswagen UP-a pravo u nove avanture.

 

Pa da ponovimo ono najvažnije:

U pitanju je AMATERSKI (!) kup u kartingu, u kojem pobednik osvaja automobil Volkswagen UP! U odeljku galerija imate fotografije prethodnih sedam pobednika koji su, direktno sa karting staze, izvezli automobil na beogradske ulice! Baš ti možeš biti osmi!

Ko može da učestvuje?

Svako ko ima više od 14 godina, maloletnici uz pisanu saglasnost roditelja. Profesionalci u bilo kojem sportu vezanom za vožnju nemaju pravo učešća, kao ni sadašnji i bivši radnici Autokomerc karting centra i povezanih lica, te finalisti iz prethodne tri godine takmičenja Budi pobednik (precizno definisano u Pravilniku, obavezno pročitati).

Kako se prijavljuje?

Na blagajni Autokomerc karting centra – dođeš, prijaviš se, platiš i izvezeš jednu vožnu i već si učesnik!

Kakva su pravila?

Kvalifikacije  traju od 22. juna do 25. septembra. Za to vreme svako može da vozi neograničen broj puta, po ceni obične vožnje ili uz prilaganje adekvatnog vaučera. Uvek se računa vreme najboljeg kruga, bez obzira kada ste vozili i ono se, ako ste ušli u prvih 100, objavljuje u realnom vremenu na sajtu, u odeljku “Proveri vreme”, tako da uvek možete znati koliko još treba da vežbate J. 25.09. u ponoć se pravi presek prvih 100 vozača, koji idu dalje. Polufinalna i finalna trka su zakazane za 28.10.2017, a međukorake, od preseka za prvih 100 do finala, možete videti u pravilniku:

http://www.budipobednik.com/pravilnik/

bp - VW up

AUTOKOMERC KARTING CENTAR

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

OPŠIRNIJE »

KONTAKT

Autokomerc Karting Centar

Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

Telefon/fax: 011 31 31 591

Mobilni: 063 325 733

Korporativni karting: 063 240 660


Radno vreme Karting centra:

Radnim danom: 10.00 - 18.00

Vikendom: 10.00 - 18.00


Dečiji termini:

Radnim danom: 10.00 - 17.00
(obavezno pre dolaska, proveriti da li je staza bukirana u pomenutom periodu-radnim danima)

Vikendom: 10.00 - 12.00