Budi pobednik 7

U subotu, 29.10.2016. godine, na stazi Autokomerc Karting Centra, održane su polufinalne i finalna trka amaterskog karting kupa “Budi pobednik 7”.
Glavna nagrada je bila i više nego inspirativna – automobil Volkwagen UP!

U polufinalu je 25 takmičara bilo podeljeno u 5 grupa prema plasmanu na listi i trkali su se za ulazak u finale, u koje je prošlo 5 pobednika iz svake polufinalne grupe: Aleksandar Đukanović, Vedran Dukić, Stefan Gvozdić, Antonio Turkalj, Vladeta Dragičević.

U do kraja neizvesnoj I napetoj finalnoj trci, automobil Volkswagen UP je osvojio Stefan Gvozdić ! Ključeve automobila je pobedniku uručila prošlogodišnja pobednica, Andrijana Radović, koji svoj automobil ponosno vozi.

Drugo mesto i godišnji vaučer za vožnju kartinga je osvojio Aleksandar Đukanović, a treće mesto i ručni sat marke Nautica, poklon kompanije S&L Jewelry and Watches, osvojio je Vedran Dukić.

Svi finalisti su dobili I godišnju pretplatu na Top Speed magazin, a svi učesnici subotnje trke su dobili vaučere za karting I personalizovane majice.

Pored samih trka, koje su bile neizvesne i zanimljive, atmosferu su dodatno „podgrejali“ i Inspektor Blaža i DJ Neša. Prisustno je bilo dosta zaljubljenika u ovaj sport, kao i ljudi koji su u ovom amaterskom kupu učestvovali.

Iz Autokomerc Karting Centra poručuju da će i u narednoj sezoni biti istih takmičenja i da svi amaterski karting vozači mogu u njima učestvovati. Zato, dodjite da se vozite, jer možda ste baš vi budući šampion i budući vlasnik nekog novog automobila!

Grupna
Pobednik I UP
Pobednik Na Ramenima
Pobednik U Kartingu
Postolje
Postolje
Tri UPa(1)
Tri UPa
AUTOKOMERC KARTING CENTAR

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

OPŠIRNIJE »

KONTAKT

Autokomerc Karting Centar

Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

Telefon/fax: 011 31 31 591

Mobilni: 063 325 733

Korporativni karting: 063 240 660


Radno vreme Karting centra:

Radnim danom: 10.00 - 23.00

Vikendom: 10.00 - 23.00


Dečiji termini:

Radnim danom: 10.00 - 17.00
(obavezno pre dolaska, proveriti da li je staza bukirana u pomenutom periodu-radnim danima)

Vikendom: 10.00 - 12.00