Vesti

BUDI POBEDNIK 8
DOBILI SMO POBEDNIKA!

U subotu 28. oktobra na stazi Autokomerc Karting Centra održane su polufinalne i finalna trka vogodišnje sezone amaterskog karting kupa BUDI POBEDNIK 8.

ZAVRŠNICA KARTING KUPA BUDI POBEDNIK 8

Nakon uspešne trkačke sezone, dobili smo 25 najboljih vozača koji su zasluženo stigli do same završnice amaterskog karting kupa Budi pobednik 8.

BUDI POBEDNIK 8 – Spisak TOP 50 vozača

Dobili smo najboljih 50 vozača koji prolaze u četvrtinu finala amaterskog karting kupa BUDI POBEDNIK 8.

Nagrade za najbolje takmičare karting kupa „BUDI POBEDNIK 8“

Nakon više od tri meseca žestoke trkačke borbe na stazi Autokomerc Karting Centra, amaterski karting kup Budi pobednik 8 ulazi u svoju završnicu!

Budi pobedik, prvih 100

Poštovani vozači, došli smo do 100 najbržih!
Ako na donjem spisku pronađete svoje ime, evo informacija koje treba da znate za nastavak takmičenja amaterskog Kupa Budi Pobednik 8.

BUDI POBEDNIK 8

Spremite se! 22. juna počinje nova sezona karting takmičenja Budi pobednik 8. Autokomerc Racing Team ove godine, osmu sezonu za redom, organizuje, sada već dobro poznato amatersko karting takmičenje koje tradicionalno privlači veliki broj ljubitelja ove sportsko-rekreativne discipline.

BUBE SLUŽE DA SE DRUŽE #6

Autokomerc Karting Centar je, u saradnji sa udruženjem Buba Beograd, tokom vikenda od 26. do 28. maja bio organizator i domaćin šestog skupa “Bube služe da se druže”

Uzbudljiv takmičarski dan na stazi Autokomerc Karting Centra – Održana druga trka Otvorenog prvenstva S.S.K.S

U nedelju, 21. maja održana je, druga po redu, međunarodna trka Otvorenog prvenstva Srpskog sportskog karting saveza – Autokomerc 2017.

ZVANIČNO OTVARANJE KARTING SEZONE 2017.

Ove godine obeležavamo dva velika jubileja

Budi pobednik 7

U subotu, 29.10.2016. godine, na stazi Autokomerc Karting Centra, održane su polufinalne i finalna trka amaterskog karting kupa “Budi pobednik 7”.
Glavna nagrada je bila i više nego inspirativna – automobil Volkwagen UP!

POČELO JE! BUDI POBEDNIK 7!

AMATERSKI (!) kup u kartingu, u kojem pobednik osvaja automobile Volkswagen UP!

BUDI POBEDNIK 6 – OSVOJI VOLKSWAGEN UP

U subotu, 24.10.2015. godine, na stazi Autokomerc Karting Centra, održane su polufinalne i finalna trka amaterskog karting kupa "Budi pobednik VI". Bila je to završnica 6. po redu amaterskog takmičenja, u kojem je od juna do sredine oktobra je trajala borba za ulazak u TOP 25 vozača.

RASPORED PO GRUPAMA – FINALE!

Evo rasporeda polufinalista po grupama! Prva grupa startuje u subotu, 24.10. u 12 sati.

Budi pobednik 6

Ko će biti najbrži i ko će osvojiti glavnu nagradu, automobil VW Up! u šestom, uzastopnom amaterskom kupu „Budi pobednik“ koje organizuje Autokomerc Karting centar, saznaćemo uskoro!

Evo i zvaničnog spiska TOP 25 najbržih vozača!!!

Evo i zvaničnog spiska TOP 25 najbržih vozača!!!
25 polufinalista će biti podeljeno u 5 polufinalnih grupa prema plasmanu koji su ostvarili na listi Top 25. U finale prolazi pobednik iz svake grupe.

SPISAK 50 NAJBRŽIH TAKMIČARA SA NAJBOLJIM VREMENIMA!!!

Evo i zvaničnog spiska TOP 50 najbržih vozača!!!
Svaka čast svima koji su korak bliže da se popnu na postolje pobednika i preuzmu ključeve svog novog Volkswagen UP-a!!!

Termini za takmičare

Kako nam se finale amaterskog kupa BUDI POBEDNIK približava, odredili smo dva termina koja će biti namenjena takmičarima.

Odluka o diskvalifikaciji

Na osnovu člana 5. stav 3. a u vezi sa stavom 2. istog člana „ Pravilnika amaterskog karting takmičenja BUDI POBEDNIK VI“, predsednik auto moto smart klub „AUTOKOMERC RACING TEAM“, kao organizatora takmičenja, dana 30.09.2015. godine doneo je odluka o diskvalifikaciji

SPISAK 100 NAJBRŽIH TAKMIČARA SA NAJBOLJIM VREMENIMA KOJI SU KORAK BLIŽE OSVAJANJU VW UP-a!!!

Došli smo do 100 najbržih! Ako na donjem spisku pronađete svoje ime, evo informacija koje treba da znate za nastavak takmičenja amaterskog Kupa Budi Pobednik 6

ODRŽANA HUMANITARNA AKCIJA AUTOKOMERCA I BLICOVE FONDACIJE U VOŽNJI SA POZNATIMA PRIKUPLJENO 202.000 DINARA!

U nedelju, 06.09.2015. sa početkom u 18 časova na stazi Autokomerca održana je humanitarnoj akciji TRKA SA POZNATIMA u organizaciji Blicove fondacije SRCE ZA DECU i Autokomerc Karting Centra.

VOŽNJA SA POZNATIMA NA KARTING STAZI ZA POMOĆ MALIŠANIMA

Pozivamo vas da u nedelju, 06.09.2015. sa početkom u 18 časova na stazi Autokomerca prisustvujete humanitarnoj akciji TRKA SA POZNATIMA u organizaciji Blicove fondacije SRCE ZA DECU i Autokomerc Karting Centra.

Karting trka-Šampionat Srbije

Auto moto kart sport klub “Autokomerc Racing Team” vratio se na velika vrata u ulozi organizatora karting trka za Šampionat Srbije.

A sada, nova flota kartinga!

Potpuno novi, najbolji, crni RIMO kartinzi, od ove sezone na raspolaganju vozačima!

POČELO JE! BUDI POBEDNIK 6!

U pitanju je AMATERSKI (!) kup u kartingu, u kojem pobednik osvaja automobile Volkswagen UP! U odeljku galerija imate fotografije prethodnih pet pobednika, koji su, direktno sa karting staze, izvezli automobil na beogradske ulice! Baš ti možeš biti šesti!

Imamo Pobednika – Budi Pobednik V

U subotu 25.10.2014. god. na stazi Autokomerc Karting Centra, održana je finalna trka amaterskog karting takmičenja BUDI POBEDNIK 5.

NEWSLETTER

AUTOKOMERC KARTING CENTAR

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

OPŠIRNIJE »

KONTAKT

Autokomerc Karting Centar

Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

Telefon/fax: 011 31 31 591

Mobilni: 063 325 733

Korporativni karting: 063 240 660


Radno vreme Karting centra:

Radnim danom: 10.00 - 19.00

Vikendom: 10.00 - 20.00