Škola kartinga

Basic Course – Osnovni kurs

“Osnovni kurs” predstavlja optimalno rešenje za sve one koji stiču prva iskustva u vožnji kartinga, kao i one koji žele da unaprede svoju vozačku tehniku. Pogodan je za početnike, kao i za one koji već imaju neka iskustva u vožnji kartinga. Kurs obuhvata 5 časova u trajanju od po 90 minuta. Sadržaj svakog časa prati program, bilo da je u pitanju teorijski deo ili vožnja u praksi. Polaznik se upoznaje sa načinom na koji funkcionise karting, strukturom motora, šasije, kao i pratećih elemenata, a potom i samom vožnjom. Upoznaje se sa idealnom putanjom, savladavanjem krivine, obilaženjem i pravilnim ponašanjem na samoj stazi. Obuka se vrši na “rental” kartinzima, različite snage, u zavisnosti od godina i sposobnosti vozača. Takođe je obezbeđena i sigurnosna oprema, pa je vozač u potpunosti siguran na stazi.
Cena pojedinačnog treninga (90 minuta) iznosi 3,000 dinara sa svim uračunatim troškovima. Po završetku obuke u okviru “Basic course” , vozac stiče sva potrebna znanja vezana za vožnju kartinga, kao i pravila o ponašanju na samoj stazi. Kurs mogu pohađati i najmlađi, već od 7 godina starosti.

 

Advanced Course – Napredni kurs

“Advanced course” je dodatni vid usavršavanja tehnike vožnje kartinga, koji se po želji, početnika, može upisati tek po završetku “basic course”. Pretstavlja korak dalje u usavršavanju vožnje i pruža mogućnost za detaljnije bavljenje problematikom vožnje u ekstremnim uslovima. Takođe, kroz “advanced course”, vozač prolazi kroz niz novih programa i taktičkih vežbi u cilju usavršavanja tehnike. Obuka podrazumeva 4 obavezna časa u trajanju od po 90 minuta, na “rental” kartinzima, različitog raspona snage. Cena pojedinačnog časa (90 minuta) iznosi 3,000 dinara sa svim uračunatim troškovima. Po završetku “advanced course”, vozač je u potpunosti osposobljen za samostalno upravljanje kartingom, održavanje kartinga kao i prateće opreme. Dodatni vid usavršanja vožnje, takođe mogu pratiti najmlađi, već od 7 godina starosti.

 

Professional course – Profesionalni kurs

“Professional course” predstavlja finalni kurs u okviru obuke. Namenjen je onima koji žele da usavršavaju tehniku vožnje kartinga na profesionalnom nivou. U okviru ovog programa, detaljno se rešavaju najkomplikovaniji segmenti vožnje kartinga u različitim uslovima. Snalaženje u gužvi na stazi, vežbanje prepoznavanja iznenadnih situacija i pravovremeno reagovanje, kako obići protivnika, kako zadržati poziciju, samo su neka od pitanja koja se rešavaju u okviru ovog programa. Kurs obuhvata 4 pojedinačna časa u trajanju od po 90 minuta. Cena pojedinačnog časa (90 minuta) iznosi 4,500 dinara. Obuka se vrši na profesionalnim kartinzima različite snage i performansi. Kurs mogu pohađati osobe od 10 godina starosti pa naviše.

Kontakt za informacije i upis: 063 325 733

NEWSLETTER

AUTOKOMERC KARTING CENTAR

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

OPŠIRNIJE »

KONTAKT

Autokomerc Karting Centar

Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

Telefon/fax: 011 31 31 591

Mobilni: 063 325 733

Korporativni karting: 063 240 660


Radno vreme Karting centra:

Radnim danom: 10.00 - 22.00

Vikendom: 10.00 - 22.00


Dečiji termini:

Radnim danom: 10.00 - 17.00
(obavezno pre dolaska, proveriti da li je staza bukirana u pomenutom periodu-radnim danima)

Vikendom: 10.00 - 12.00