BUDI POBEDNIK 6 – OSVOJI VOLKSWAGEN UP

U subotu, 24.10.2015. godine, na stazi Autokomerc Karting Centra, održane su polufinalne i finalna trka amaterskog karting kupa “Budi pobednik VI”. Bila je to završnica 6. po redu amaterskog takmičenja, u kojem je od juna do sredine oktobra je trajala borba za ulazak u TOP 25 vozača. I to prvo u 100 najbržih, zatim se tih 100 borilo za ulazak medju 50 i na kraju se njih 50 takmicilo za ulazak u TOP 25.

Glavna nagrada je bila i više nego inspirativna – automobil Volkwagen UP!

U polufinalu je 25 takmičara bilo podeljeno u 5 grupa prema plasmanu na listi i trkali su se za ulazak u finale, u koje je prošlo 5 pobednika iz svake polufinalne grupe: Aleksa Đurović, Jovan Karović, Nikola Stojsavljević, Andrijana Radović i Aleksa Mihalić.

Po prvi put ove godine, nagrada je otišla u ruke dami – pravo iz kartinga u Volkswagen UP je, potpuno zasluženo, sela Andrijana Radović! Ključeve automobila je pobednici uručio prošlogodišnji pobednik, Luka Popović, koji svoj automobil i dalje ponosno vozi.

Drugo mesto i godišnji vaučer za vožnju kartinga je osvojio Aleksa Đurović, a treće mesto i vikend za dve osobe u Countru Club Hotel Babe Jovan Karović.

Svi učesnici su dobili vaučere za karting i poklone naših prijatelja, Autokomerc Komisiona, Autokomerc centra aerodrom, Top Speed-a i Red Bull-a.

Takmičari su pokazali pravi sportski duh i osećaj za fair play

Pored samih trka, koje su bile neizvesne i zanimljive, atmosferu su dodatno „podgrejali“ i Inspektor Blaža i DJ Neša. Vreme je bilo sunčano, organizacija odlična. Prisustno je bilo dosta zaljubljenika u ovaj sport, kao i ljudi koji su u ovom amaterskom kupu učestvovali.

Iz Autokomerc Karting Centra poručuju da će i u narednoj sezoni biti istih takmičenja i da svi amaterski karting vozači mogu u njima učestvovati. Zato, dodjite da se vozite, jer možda ste baš vi budući šampion i budući vlasnik nekog novog automobila!

0
1
2
3
AUTOKOMERC KARTING CENTAR

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

OPŠIRNIJE »

KONTAKT

Autokomerc Karting Centar

Adresa: Svetog Save 84c, Beograd

Telefon/fax: 011 31 31 591

Mobilni: 063 325 733

Korporativni karting: 063 240 660


Radno vreme Karting centra:

Radnim danom: 10.00 - 20.00

Vikendom: 10.00 - 20.00


Dečiji termini:

Radnim danom: 10.00 - 17.00
(obavezno pre dolaska, proveriti da li je staza bukirana u pomenutom periodu-radnim danima)

Vikendom: 10.00 - 12.00